010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Bloom Puulakka

 

Puulakka tekee erittäin kestävän pinnan. Se kestää kovaa kulutusta ja kosteutta erinomaisesti. Se soveltuu ruokapöytiin, tasoihin, huonekaluihin ja koriste-esineisiin. Väritöntä puulakkaa on himmeänä ja puolikiiltävänä. Jos haluat käsittelemästäsi pinnasta värillisen, kannattaa sävyttää puu ennen lakkaamista Liberon Bloom Petsillä.


Käyttöohjeet

Käsittelemätön puu hiotaan kevyesti 180–240 hiekkapaperilla ennen puulakan levitystä ja poistetaan pöly. Aikaisemmin öljytty tai vahattu puupinta puhdistetaan Liberon Huonekalujen puhdistusaineella.

Maalatuista tai lakatuista puupinnoista poistetaan vanha lakka tai maali Liberon Stripper maalinpoistoaineella. Pinta voidaan myös hioa 180 hiekkapaperilla, jonka jälkeen pöly pyyhitään pois.

Levitä ohut kerros puulakkaa hyvälaatuisella keinokuitusiveltimellä tai telalla. Levitä vähintään kaksi kerrosta. Anna kuivua kolme tuntia kerrosten välissä. Jos pinta tuntuu karkealta, tee välihionta kerroksien välissä 240 hiekkapaperilla. Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen, joten suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville lopputuloksen varmistamiseksi.

 

Riittoisuus: 12 m2/l

Kuivumisaika: 1h

Kiiltoaste: puolikiiltävä/himmeä

Pakkauskoot: 250 ja 500 ml VOC: max 3 g/l

 

Hajuton

Nopeasti kuivuva

Helppokäyttöinen

Hyväksytty leluille

Kestävä

Bloom vinkkejä

Jos haluat värillisen lopputuloksen voit sävyttää puun ennen lakkaamista Liberon Bloom Petsillä. Puupintojen käsittely vesiliukoisella Bloom Petsillä on todella kätevää ja nopeaa. Petsi soveltuu kotimaisten puulaatujen sävyttämiseen huonekaluissa, listoissa ja lasten leluissa. Halutessasi kulutusta kestävämmän pinnan, puulakkaa voi levittää useamman kerroksen.

Ympäristömerkit
Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto:

Bloom Puulakka

Värisävyt

Värisävyt ovat viitteellisiä. Tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjältäsi aidosta värikartasta.

 

puulakka_varit_02

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä