010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Bloom Lattiaöljy

 

Lattiaöljy on kulutusta kestävä, ekologinen, nopeasti kuivuva, hajuton ja helposti levittyvä pintakäsittelyaine uusille tai vanhoille puulattioille. Se soveltuu lattioille, kalusteille, keittiötasoille ja on myös hyväksytty lelujen käsittelyyn. Tuote ravitsee puuta ja antaa hyvän suojan kovaakin arjen kulutusta vastaan. Bloom Lattiaöljy on hajuton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille lattiaöljyille tai vahoille. Se on riittoisaa ja kestävää lopputuloksesta tinkimättä.


Käyttöohjeet
Lattiaöljyn lisäksi tarvitset:

Hyvän keinokuitusiveltimen tai lattialakan levityslastan. Öljytyn pinnan uudelleenkäsittelyssä tarvitset myös Liberon Huonekalujen puhdistusaineen, Liberon Teräsvilla No: 0 ja Liberon liinan.

Esikäsittely

Käsittelemätön tai aikaisemmin öljytty puupinta hiotaan kevyesti 180–240 hiekkapaperilla ja pinta puhdistetaan pölystä.
Lakattu tai maalattu puu hiotaan, kunnes kaikki vanha pintakäsittely on kokonaan poistettu. Vahattu puu puhdistetaan ennen käsittelyä Liberon Huonekalujen puhdistusaineella kostutetulla Liberon No: 0 teräsvillatupolla. Irronnut aines poistetaan Liberon Liinalla. Suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville.

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen.

Pehmeille puulaaduille (mänty, kuusi, haapa) lattiaöljy levitetään pintaan keinokuitusiveltimellä. Lattialakan levittämiseen voi käyttää myös siihen tarkoitettua Mohair- tai Flotex-lastaa. Annetaan kuivua 1 tunti (poikkeuksena valkoinen sävy, joka kuivuu 3 tuntia) ennen kuin levitetään toinen kerros. Yleensä kaksi kerrosta riittää. Annetaan kuivua 24 tuntia ennen lattian käyttöönottoa.

Koville puulaaduille (tammi, pyökki, pähkinä) on tärkeää levittää ohuita kerroksia. Levitä ohut kerros keinokuitusiveltimellä. Voit käyttää myös lattialakan levittämiseen tarkoitettua teräslastaa. Anna kuivua yksi tunti (poikkeuksena valkoinen sävy, joka kuivuu 3 tuntia). Levitä toinen kerros samalla tavalla. Suosittelemme vähintään kolmea ohutta kerrosta koville puulaaduille. Annetaan kuivua 24 tuntia, ennen lattian käyttöönottoa. Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään tunti. Poista hiontapöly imuroimalla ja pyyhkimällä pinta Liberon Liinalla. Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella.

 

Katso Bloom Lattiaöljyn työohjevideo tästä.

 

Riittoisuus: 12 m2/l

Kuivumisaika: 1h / 3 h

Kiiltoaste: puolihimmeä

Pakkauskoot: 1,0 ja 2,5 L

VOC: max 17 g/l

 

Hajuton ja nopeasti kuivuva

Erittäin helppokäyttöinen

Riittoisa 2-3 kerrosta riittää

Soveltuu lattioille, kalusteille ja keittiön tasoille

Hyväksytty leluille

Bloom vinkkejä

Tiputa käsitellylle pinnalle muutama pisara vettä. Jos pisarat eivät imeydy puuhun, on pinta suojattu hyvin. Jos imeytyvät, levitä yksi kerros lisää.

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville lopputuloksen varmistamiseksi.

Ympäristömerkit
Käyttöturvallisuustiedote
Värisävyt

Värisävyt ovat viitteellisiä. Tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjäsi aidosta värikartasta. Sävyjä voi sekoittaa keskenään.

 

Bloom lattiaöljyn värisävyt

 

 

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä