010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Bloom Työtasoöljy

 

Työtasoöljy on vettä, likaa ja rasvaa hylkivä. Se on hyväksytty käytettäväksi pinnoille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kuten työtasojen ja leikkuulautojen käsittelyyn. Se soveltuu myös lelujen käsittelyyn. Bloom Työtasoöljy on täysin väritön, eikä se kellastuta puuta. Se ei myöskään korosta jalopuun väriä. Tuote soveltuu sekä uusien että aikaisemmin öljyttyjen pintojen käsittelyyn jotka on käsitelty Bloom työtasoöljyllä. Se on hajuton ja nopeasti kuivuva. Se on myös riittoisa, koska 2-3 kerrosta riittää.


Käyttöohjeet
Työtasoöljyn lisäksi tarvitset

Hyvän keinokuitusiveltimen, Liberon liinan.

Öljytyn pinnan uudelleen- käsittelyssä myös:

Liberon Huonekalujen puhdistusaine

Liberon Teräsvilla No: 0

Esikäsittely

Käsittelemätön puupinta hiotaan tarvittaessa kevyesti 180–240 hiekkapaperilla ja puhdistetaan pinta pölystä.
Aikaisemmin lakattu tai maalattu pinta poistetaan Liberon Stripperillä.
Vahattu tai öljytty puupinta puhdistetaan ennen käsittelyä Liberon Huonekalujen puhdistusaineella kostutetulla Liberon No: 0 teräsvillatupolla hankaamalla pintaa puun syyn suuntaisesti. Poista irronnut aines Liberon Liinalla ja anna kuivua. Suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville lopputuloksen varmistamiseksi.

Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Pehmeisiin puulaatuihin (mänty, kuusi, haapa) levitetään öljy pintaan keinokuitusiveltimellä. Annetaan kuivua 30 minuuttia, ja sitten levitetään toinen kerros. Yleensä kaksi kerrosta riittää. Kovissa puulaaduissa (tammi, pyökki, pähkinä) on tärkeää levittää hyvin ohuita kerroksia. Työtasoöljy levitään keinokuitusiveltimellä. Anna tuotteen imeytyä enintään 5 minuuttia ja imeytymätön öljy pyyhitään pois puhtaalla Liberon Liinalla. Annetaan kuivua 30 minuuttia. Levitä seuraavat kerrokset samalla tavalla, yleensä kolme kerrosta riittää. Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään tunti. Hiekkapaperin sijaan voit myös käyttää sikliä tai tavallista teräslastaa, joka leikkaa epätasaisuudet pois pinnasta.

Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella.

 

Riittoisuus: 12 m2/l

Kuivumisaika: 30 min

Kiiltoaste: puolihimmeä

Pakkauskoot: 250 ja 500 ml VOC: max 5 g/l

 

Hajuton ja nopeasti kuivuva

Täysin väritön, ei kellastuta puuta

Ei korosta jalopuun väriä

Riittoisa koska 2-3 kerrosta riittää

Hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin tuleville pinnoille

Hyväksytty leluille.

Bloom vinkkejä

Työtasoöljy ei kellastuta vaaleita puulaatuja kuten perinteiset öljyt. Se ei myöskään korosta tummien jalopuiden sävyä kuten perinteiset öljyt. Jos haluat, että öljy korostaa jalopuun väriä valitse silloin Liberon Finishing Oil.

 

Vesitesti

Tiputa käsitellylle pinnalle muutama pisara vettä. Jos pisarat eivät imeydy puuhun, on pinta suojattu hyvin. Jos imeytyvät, levitä yksi kerros lisää.

Ympäristömerkit
Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto:

Bloom Työtasoöljy

Värisävyt

Tämä tuote on väritön.

Värisävyt ovat viitteellisiä, tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjältäsi aidosta värikartasta.

 

 

 

 

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä