010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Bloom Petsi

 

Bloom Petsi on tarkoitettu käsittelemättömien puupintojen sävyttämiseen. Petsi soveltuu hyvin kotimaisten puulaatujen sävyttämiseen huonekaluissa, listoissa ja lasten leluissa. Petsi jättää puunsyyt kauniisti näkyviin. Sävyjä voidaan myös sekoittaa keskenään. Tuote on hajuton ja nopeasti kuivuva. Viimeistely voidaan tehdä öljyllä, vahalla tai lakalla.


Käyttöohjeet

Esikäsittele käsittelemätön puu hiomalla kevyesti 240 hiekkapaperilla ja poista pöly.
 Aikaisemmin maalatuista tai lakatuista puupinnoista täytyy poistaa käsittely Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaineella. Vahattu tai öljytty puupinta puhdistetaan Liberon Huonekalujen puhdistusaineella, joka poistaa vanhan käsittelyn. Kun vanha öljy tai vaha poistetaan ja pinta pyyhitään Liberon Huonekalujen puhdistusaineella, suosittelemme petsaamiseen ennemmin Liberon Spriipohjaista petsiä. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen, joten suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville lopputuloksen varmistamiseksi.

Levitä petsi pintaan keinokuitusiveltimellä. Levitä petsi nopeasti ja runsaasti alue kerrallaan saadaksesi tasaisen jäljen. Pyyhi ylimääräinen petsi pois välittömästi puhtaalla Liberon Liinalla. Anna kuivua 4 tuntia. Yleensä yksi kerros riittää. Tarvittaessa levitä toinen kerros neljän tunnin kuluttua ensimmäisestä.

Bloom petsi voidaan pintakäsitellä niin vesi- kuin liuotinpohjaisilla tuotteilla ilman, että petsi leviää. Käsittele siis petsattu pinta halutun näköiseksi Liberon Bloom Puulakalla, Bloom Työtasoöljyllä, Liberon Bistrot lakalla, Liberon antiikkivahalla tai Liberon Finishing Oil -öljyllä neljän tunnin kuluttua Petsin levittämisestä. Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselinpesuaineella.

 

Riittoisuus: 10m2/ L

Kuivumisaika: 4 h

Kiiltoaste: –

Pakkauskoot: 250 ml

VOC: ei määritelty

 

Hajuton ja nopeasti kuivuva

Huomattavasti pussipetsiä käytännöllisempi

Voidaan pintakäsitellä öljyllä, vahalla tai lakalla

Hyväksytty leluille

Bloom vinkkejä

Kun viimeistelet Petsin Liberon Bloom Puulakalla, niin saat kestävän ja siistin pinnan.

Koville puulaaduille tai aikaisemmin öljytyille puupinnoille suosittelemme pinnan sävyttämiseen Liberon Spriipohjaista Petsiä.

Ympäristömerkit
Käyttöturvallisuustiedote
Värisävyt

Värisävyt ovat viitteellisiä. Tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjältäsi aidosta värikartasta. Sävyjä voi sekoittaa keskenään.

 

Bloom petsi värimallit

 

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä