010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Bloom Puuvaha

 

Puuvaha tekee satiininhohtoisen kuultavan vahapinnan lähes kaikille kodin puupinnoille. Antaa hienostuneen lopputuloksen pöytäpinnoille ja muille käyttöhuonekaluille. Hajuton puuvaha on hyväksytty lelujen käsittelyyn. Vaha jättää puunsyyt näkyviin suojaten samalla kalusteet ja pinnat tahroilta, naarmuilta ja arkipäivän kulutukselta. Puuvaha on helppokäyttöinen, riittoisa ja nopeasti kuivuva.


Käyttöohjeet

Puuvahan lisäksi tarvitset hyvän keinokuitusiveltimen. Vanhan vahatun pinnan käsittelyssä tarvitset myös Liberon Huonekalujen puhdistusaineen, Liberon Teräsvillan No: 0
ja Liberon Puuvillatrasselin.

 

Esikäsittely

Käsittelemätön puupinta hiotaan tarvittaessa kevyesti 180–240 hiekkapaperilla ja puhdistetaan pinta pölystä.

Aikaisemmin lakatuista tai maalatuista puupinnoista käsittely täytyy poistaa Liberon Stripperillä tai hiomalla.

Vahattu tai öljytty puupinta puhdistetaan Liberon Huonekalujen puhdistusaineella kostutetulla Liberon No: 0 teräsvillatupolla hankaamalla pintaa puunsyyn suuntaisesti. Irronnut aines poistetaan Liberon liinalla ja annetaan kuivua. Suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen.

Levitys

Levitä Puuvaha pintaan keinokuitusiveltimellä. Anna kuivua kaksi tuntia.Levitä toinen kerros. Yleensä kaksi kerrosta riittää. Jos haluat sileämmän pinnan, tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla tai Liberon No: 0 teräsvillalla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään kaksi tuntia. Poista hiontapöly imuroimalla ja pyyhkimällä Liberon Liinalla. Anna kuivua 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselin pesuaineella.

 

Riittoisuus: 12 m2/l

Kuivumisaika: 2 h

Kiiltoaste: puolihimmeä

Pakkauskoot: 250 ja 500 ml VoC: max 54 g/l

 

Kestävä

Hajuton ja nopeasti kuivuva

Helppokäyttöinen ja riittoisa

Hyväksytty leluille

Ympäristömerkit
Käyttöturvallisuustiedote

Avaa tiedosto:

Bloom Puuvaha

 

Värisävyt

Värisävyt ovat viitteellisiä, tarkista aina oikea sävy jälleenmyyjältäsi aidosta värikartasta. Sävyjä voi sekoittaa keskenään.

 

Bloom puuvaha värisävyt

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä